A sebesült kiskutya sikoltozik a fájdalomtól, majd megnyugszik, amikor a kezébe veszi a megmentője

ijedtkutyus

Elég ijesztő dolog kicsinek lenni, főleg akkor, ha egyedül vagy. De képzeld el, mennyire félhetett ez az apró kölyökkutya, amikor egyedül feküdt, miután egy másik kutya megharapta, és fájdalmai voltak. A világ számos részén a kósza járvány már nem irányítható. Ha kevés az élelem, az állatok kétségbeesetten viselkednek és nem az ő hibájuk, hogy éheznek. Valószínűleg ezt a kutyust egy másik kutya harapta meg, amiért megzavarta őt evés közben.

Kihívták a mentőket, akik kezükbe vették az apró kiskutyát, ő pedig felsikoltott fájdalmában. Miután a kutyus rájött, hogy biztonságban van, megnyugodott. Az állatmentők azonban azt is észrevették, hogy rengeteg bolha borítja a kutyus apró testét. Tudták, hogy sietniük kell, hiszen azonnal állatorvoshoz kell őt vinni.

ijedtkutyus

Az állatorvos megvizsgálta, ellátta a sebeit és a bolhafürdő mellett fájdalomcsillapítót is adott neki. A kiskutyus pedig végig nagyon bátor volt!

Bebugyolálták és rengeteg ölelést és szeretetet adtak neki, amire minden bizonnyal hatalmas szüksége volt.

ijedtkutyus

Két hét alatt az édes kölyökkutya gyorsan felépült. Barátságot kötött a nagykutyákkal a mentőközpontban, és imád velük együtt játszani! Úgy tűnik, ez a kis srác nem tud betelni a játékidővel, de szerencsére az új barátai nagyon türelmesek vele!

ijedtkutyus

Az apró kölyök napról napra cseperedik. Hamarosan elég idős lesz ahhoz, hogy örökbe fogadják. Szerencsére sokan érdeklődnek iránta, így nem okoz gondot, hogy örök otthonra találjon! Köszönjük az állatmentőknek, hogy megmentették az életét.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló