A sportoló észrevette, hogy egy kutya folyton felbukkan az edzésén, ezért valami elképesztő dolgot tett

atléta

Amikor Nina először költözött új városába, azért tette, mert egy profi versenyre készült. A mindennapi rutinja mindig ugyanaz volt, és nem számított arra, hogy bármi szokatlan fog történni.

Az életben azonban a dolgok akkor lepik meg az embert, amikor a legkevésbé számít rá. Éppen a napi rutinját végezte, amikor egy nagyon barátságos kóbor kutya közeledett felé.

Nina nagyon örült a találkozásnak, és egyértelmű volt, hogy a kutya is megkedvelte őt. Egyszerűen imádnivaló volt. Naponta találkoztak, és elképesztő volt látni, ahogy örülnek egymásnak. Egyértelmű volt, hogy a kutya, akit most Nipsnek hívnak, Ninával akart lenni.

atléta

Egy hétköznap újra találkoztak volna, hogy együtt lógjanak, de egy biztonsági őr elkergette a kutyát.

A lány megkérdezte tőle, miért tette ezt, mire a férfi elmagyarázta, hogy veszélyes egy kóbor kutyát tartani a környéken, és fennáll a lehetősége, hogy valaki más extrém intézkedésekre is képes lesz, hogy megszabaduljon tőle.

Ezért Nina úgy döntött, hogy befogadja Nipset az otthonába. Rögtön azután, hogy ez megtörtént, rájött, hogy új kutyája valójában vemhes.

atléta

Elég nehéz volt Nipset a szobájában tartani, mert Ninának nem volt szabad háziállatot tartania, de mindig becsempészte. Miután el kellett költöznie egy verseny miatt, Ninának ki kellett találnia, hogyan segíthetne neki, amíg távol van.

Így talált egy állatkereskedést, ahol kedves emberek voltak, akik úgy döntöttek, hogy segítenek ennek az édes kutyának, amíg ő távol volt.

Alighogy elkezdődött a verseny, Nips elkezdett szülni. Ez még jobban motiválta Ninát, hogy a legjobbját nyújtsa a versenyen, és végül meg is nyerte azt.

atléta

Miután a hat kölyök megszületett, Nips nagyon jó anya volt. Mindig gondoskodott róluk, és mindannyian egészségesen születtek.

A kölyköknek sikerült szerető otthont találni, Nips viszont Ninával marad, és nagyon örül, hogy egy ilyen különleges kutya van vele.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló