A túrázó megdöbbent, amikor észrevette, hogy egy pár szomorú szem bámul rá egy hasadékból

barlang

Miközben egy férfi az arizonai Phoenixben, a Lookout-hegyen egy keskeny, csúszós ösvényen túrázott, el sem tudta képzelni, hogy milyen meglepetés éri.

A túrázásra koncentrált, amíg észre nem vette, hogy egy szempár csillog a hegyoldal egyik hasadékában. A férfi megdöbbent, amikor rájött, hogy a szomorú szemek egy rémült és kimerült kutyához tartoznak.

barlang

A bundája a piszok színe volt, és teljesen beleolvadt a környezetébe. Ha a kutyának nem lett volna ilyen feltűnő szeme, a kiránduló úgy ment volna el mellette, hogy észre sem vette volna.

A kutyus alultáplált testében már nem maradt erő, és közel volt ahhoz a ponthoz, hogy feladja. Miután a férfi megvigasztalta a kutyát, felvette a kapcsolatot az arizonai állatmentőkkel, és megkérte őket, hogy segítsenek a kutyuson. Az óriásszívű túrázó majdnem két órán át maradt a később Csillogó Szemű névre keresztelt kutyussal, amíg a mentők a helyszínre értek.

barlang

A mentőcsapat megállapíthatta, hogy a kislány egy igazi cukorfalat. Csillogó Szemű hagyta, hogy megsimogassák a fejét. Félelme miatt azonban a kutyus megfagyott az odúban, és a mentőcsapatnak kellett kihúznia.

Mivel túlságosan kimerült volt ahhoz, hogy járjon, megmentői felváltva vitték le a hegyről. A kedves kutya élvezte, hogy a karjaikban lehet. Biztonságban érezte magát és megnyugodott.

barlang

Ezután egy állatkórházba szállították, ahol gyógyszert, folyadékot és antibiotikumokat kapott. A gyomorproblémái miatt is kezelték. Amint teljesen felépül, a kutya örök otthonba fog kerülni!

 


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló