A szaporításra használt kiskutya először ismeri meg a szabadságot- videó

szabadság

Egy georgiai családtól több kutyát lefoglaltak az állatmentők, miután szaporításra használták őket.  Köztük volt egy kutya, Jordan is. Ideiglenes gazdája, Melissa befogadta őt, és úgy döntött, hogy segít neki felépülni a traumákból. Eleinte ez szinte lehetetlennek tűnt.

Még azt sem tudta, hogyan kell megfelelően viselkedni. A lépcsők, a kanapék és a fű mind teljesen újak voltak számára, mivel ideje nagy részét ketrecben töltötte.

szabadság

Sok mindent kellett megtanulnia, de Melissa kész volt segíteni neki, hogy mindezzel a saját tempójában haladjon. Bár az idő előrehaladtával elképesztő fejlődésen ment keresztül, Melissa úgy érezte, hogy itt az ideje örök otthont találni neki.

Egy lány látta ennek a szegény kutyának a történetét, és azt mondta a szüleinek, hogy segíteniük kell rajta. Így hát elmentek, hogy örökbe fogadják.

szabadság

A pár megérkezett Melissa atlantai házához, és végül találkoztak Jordannel. Bár eleinte kissé ideges volt, boldog volt, hogy megismerkedhet új gazdáival és új kutyatestvérével, Bellával.

Amikor elvitték Jordant örök otthonába, a hangulata jelentősen megváltozott. Izgatott volt, körbeszaladt minden szobába, mindent megszagolt, és csak nézte, hol fog mostantól élni.

szabadság

Miután körülbelül egy hónapig az új gazdáival élt, Jordan teljesen felismerhetetlenné vált. Nemcsak boldogabb lett, de már nem félt az emberektől sem.

Az örökbefogadása óta elképesztő fejlődésen ment keresztül, és egyszerűen imád az új családjával lenni.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló