Egy nő örökbe fogadott egy csivavát, és meglepődött, mi történt, amikor hazajöttek

vemhescsivava

A Craigslist-en található rengeteg hirdetés átlapozása után egy Faith nevű nő érdekes hirdetésre bukkant. Úgy tűnik, valaki egy csivavát tett fel az apróhirdetéses oldalra, azzal a felirattal: “Imádnivaló szuka csivava kiskutya”.

Faith úgy gondolta, hogy a hirdetés túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, és kicsit gyanús volt neki, hogy az előző gazdája miért akar megválni tőle. Végül örökbe fogadta ezt az édes kutyát, és úgy döntött, hogy otthont ad neki.

vemhescsivava

Ekkor jött a meglepetés. Ez a csivava, akit most Stacey-nek neveztek el, valóban vemhes volt, és hamarosan anya lesz. Bár ez hatalmas meglepetés volt Faith számára, mégis boldogan segített új kutyájának a kölykökkel.

Először azt feltételezte, hogy Stacey talán csak két kölyökkel terhes, végül azonban öt egészséges babának adott életet. Négy hím és egy szuka kölyök volt. Faith minden lépésnél ott volt Stacey mellett, hogy ezek a kiskutyák erősen gyarapodjanak.

vemhescsivava

Faith úgy döntött, hogy megtart egy kiskutyát, és elnevezte Cocónak. A többieknek Oregonban talált örök otthont, és ami a legjobb: mindannyian a barátai, akik a közelben laknak.

vemhescsivava

Ez azt jelenti, hogy a testvérek továbbra is gyakran láthatják egymást, sőt, még akkor is játszanak, amikor a gazdáik nincsenek a városban.

@staceeeysmom Peace and love from Coco, dot, chix, bootsie, and spazzy jazzy 🫶 #fyp #chihuahuastiktok #trendingvideo #dogsoftiktok #chihuahua #dogs #chihuahuasoftiktok ♬ My Love Mine All Mine – Mitski


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló