A szívtelen gazdi úgy szabadult meg kutyájától, hogy eldobott egy labdát, majd elhajtott kocsival

elhagyottkutya

Az Egyesült Államokban, Pennsylvania államban törvényeket vezettek be a kutyákkal szembeni kegyetlenség ellen. Például, ha a tulajdonos nem biztosítja a megfelelő táplálékot és a tiszta vizet a kutyájának, az gondatlanságnak és “összesített szabálysértésnek” minősülhet. Ha a tulajdonos fájdalmat vagy sérülést okoz a kutyának, az abszolút a harmadfokú szabályok megsértése.

A Crescent Township rendőrséget kedden este hívta egy lakos, aki azt állította, hogy egy elhagyott kutya van a házuk közelében. A telefonáló szerint a kutyát egy 4 ajtós szedánból “dobták ki” ki. A sofőr egy labdát dobott egy elhagyott régi ház mellé, majd elhajtott, mielőtt a kutya visszatért volna. A kutya alultápláltnak tűnt, és a szőre kihullott.

elhagyottkutya

“A kutyát elvitték az állomásunkra, ahol elfogyasztott két tál ételt és vizet, mielőtt lefeküdt egy nagyon szükséges pihenésre” – írta egy tiszt egy Facebook-bejegyzésében. “A tisztjeink a létesítményükbe szállították, ahol mogyoróvajjal és némi odafigyeléssel kezelték.”

A kutyát Crescent-re keresztelték. A megmentett kutya jelenleg a pittsburghi Western Pennsylvania mentőközpontban  pihen állatorvosi felügyelet alatt, a rendőrség pedig keresi a sofőrt, aki így magára hagyta szegény kutyát.

elhagyottkutya


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló