A törött gerincű kiskutya nem tudta abbahagyni a sírást, de senki nem segített rajta

gerinc

Szegény kis kölyök, akit később Arslánnak neveztek el, balesetet szenvedett, mire a semmi közepén találta magát, tehetetlenül feküdt, sírva a fájdalomtól és a reménytelenségtől. Bár sokan elhaladtak mellette, mégsem álltak meg segíteni a balesetet szenvedett kutyán. Amikor már kezdte elveszíteni a reményt, megjelent pár jó ember, akik úgy döntöttek, hogy nem hagyják magára.

Amikor a jószívű mentők megtalálták Arslant, a kutya fájdalmában vonaglott. Egyikük megpróbálta a karjába venni, de a kiskutya minden érintésre megállíthatatlanul nyüszíteni kezdett. Tudták, hogy azonnali ellátásra szorul, ezért gyors mozdulatokkal a karjaikba vették és az autóhoz rohantak vele.

gerinc

Miután az állatorvos röntgenfelvételek segítségével megvizsgálta, kiderült, hogy Arslan gerinctörést szenvedett. Ahogy a megmentői is feltételezték, ez egy nagyon súlyos sérülés volt, amely azonnali műtétet igényelt. Örömükre a műtét sikeres volt.

Attól a pillanattól kezdve, hogy felébredt, ezek a jó emberek rengeteg szeretettel és figyelemmel halmozták el Arslant, és természetesen fizikailag is segítettek neki felépülni. Bár egyáltalán nem volt könnyű, ez a csodálatos fiú bátor és kitartó volt, és napról napra egyre többet fejlődött.

gerinc

A megmentő, aki a történet elején Arslant a karjában hordozta, úgy döntött, hogy hazaviszi, amikor a kutyát kiengedték a kórházból.

Aztán eljött a nap, amelyre mindenki türelmetlenül várt. Arslan megkapta az összes oltását, és végre teljesen felépült, ami a legboldogabb nap lehetett volna megmentője számára. Azonban nem egészen így történt, mert ez a nap egyben az elválás napja is volt.

Bár nehéz volt elbúcsúzni tőle, megmentője végül nagyon boldog lett, hogy Arslan végre olyan életet kap, amilyet megérdemel.

gerinc


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló