A vak kutya a műtét után látja először családját és nem tudja visszatartani örömét

Duffy

Aki örökbe fogad egy kutyát, annak meg kell értenie, hogy ezután a  családja részévé válik, ezért fontos, hogy mindig támogassa őt. Ahogy tették ezzel a kutyával, Duffyval is, aki annak ellenére, hogy cukorbetegség miatt elvesztette látását, soha nem volt egyedül és most boldogan ünnepli, hogy újra láthatta azoknak az embereknek az arcát, akiket a legjobban szeret: a családját.

Sajnos a Duffy többé nem látta azoknak az embereknek az arcát, akik annyi szeretetet adtak neki, ennek ellenére ugyanúgy szerette őket. A család számára ez a kis barát egészen különleges és ezért mindent megtettek, hogy segítsenek neki.

Duffy

Vaksága óta az otthoni rutin megváltozott a kutyus számára és ez a folyamat meglehetősen kimerítőnek bizonyult, de Duffynak sikerült megbirkóznia vele. A tudomány fejlődése azonban új lehetőséget adott neki, hogy újra láthassa szeretett családját. Dr. Brady Beale volt a felelős a műtétért, amelyet a pennsylvaniai Malvern Veterinary Referral Centerben hajtottak végre.

Duffy

Az egész internetet megmozgatta a kiskutya gyengéd reakciója, aki a videó alapján úgy tűnik, nem érti, hogyan lehetséges, hogy újra látja a gazdáit. Az irodába lépve a kutyus nem hagyja abba a farokcsóválást és mindenki őszinte érzelme hallható a felvételen. Láthatóan nem csak ő lepődött meg a műtét hihetetlen eredményén, a családja is nagyon örült neki és izgatottak a rá váró új élet miatt.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló