A vak kutyának fogalma sem volt mi történik, amikor gazdája egy padhoz kötözve magára hagyta

padhozkötözve

Az emberek sajnos túl gyakran tartanak kisállatot úgy, hogy nem tudják mekkora felelősséggel jár. Amikor pedig rájönnek, csak remélni lehet, hogy helyesen cselekednek, de egyesek nem így tesznek. Így történt egy vak pitbullal is, akit gazdája egy padhoz kötözött, majd magára hagyta, szegénynek pedig fogalma sem volt, hogy mi történik.

Pollyt, a vak pitbullt kegyetlen gazdái elhagyták, és egy Santa Barbara-i park padjához kötözték. A zavart és ijedt kutyának fogalma sem volt, mi történik.

padhozkötözve

Várta, hogy visszatérjenek érte a gazdái, de ez sosem történt meg. Szerencsére a parkban naponta háromszor járőröznek állatvédő rendőrök, így végül megtalálták Pollyt. Kioldották a kötélből, de még így is nagyon félt.

Később több szörnyűség is kiderült. Polly nemrég szült, így gazdái csak azért tartották, hogy kiskutyákat hozzon világra akiket eladhatnak, majd egyszerűen megszabadultak tőle.

Pollyt egy állatvédő, Jennifer Wales fogadta örökbe. Miután meghallotta a kutya történetét, tudta, hogy meg kell mentenie. Wales elnyerte a bizalmát egy sajtburgerrel, majd az állatorvoshoz is elvitte, ahol szörnyű hírt kapott. Polly szíve nagyon gyenge, amit már műtéttel sem lehet helyrehozni.

padhozkötözve

Az orvosok azt mondták Walesnek, hogy nem tehet mást, mint hogy Pollyt elkényeztesse hátralévő éveiben, ő pedig így is tett! A pitbull jelenleg csodálatos életet él, elégedett kutya, aki már nem hasonlít arra a rémült kutyára, akit a padon megtaláltak.

padhozkötözve


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló