Az alultáplált kóbor kutya a fejére ragadt tégely miatt hetek óta nem evett

beszorulva

A kóbor állatok legtöbb esetben a szemetesben keresnek élelmet, hajlamosak olyan balesetekre, mint ami ezzel a kutyával is történt.

Egy állatmentő talált rá erre a sovány kutyára, akiknek a fejére egy műanyag doboz ragadt. Gyanította, hogy már nagyon régóta nem evett, és azonnali segítséget kért más állatmentőktől, akik hamar a helyszínre siettek.

beszorulva

Egy háló segítségével sikeresen elkapták a kutyát, aki nagyon nyugodtan viselkedett, így egyszerű volt elhelyezni őt egy kutyahordozóba, majd elindultak egy állatkórházba, ahol óvatosan eltávolították róla a műanyag dobozt.

beszorulva

A körülményeket tekintve viszonylag egészséges volt, de nagyon félt az emberektől. Amint lekerült a fejéről a doboz, rögtön az egyik sarokba húzódott. Mivel nem volt szüksége kórházi ellátásra, ezért ideiglenes gazdihoz került. Hosszú út volt, de végül a kutya, akit Winnie-nek neveztek el, kezdett megbízni az emberekben.

beszorulva

Sok mindenen ment keresztül, de végül megkapta azt, amire mindig vágyott; egy örök családot, ahol élete végéig boldog lehet.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló