A vemhes kutya összeesett az éhségtől: mindenkitől segítséget kért, de senki nem törődött vele

Egy vemhes kutyát, Charlotte-ot éhezve találtak az út szélén. Növekvő pocakjával több élelemre volt szüksége, hogy elláthassa magát és leendő utódait. Ez azonban nem volt lehetséges számára, mivel kóbor kutya volt, és a mellette elhaladó emberek alig néztek rá.

Minden erejével igyekezett felhívni a járókelők figyelmét, még mindig bízott az emberek nagylelkűségében. Aki szembejött vele, inkább tovább ment, kizárólag önmagára koncentrált. Fido kétségbeesetten rohant mindenki után. Figyelmet, fizikai és érzelmi támogatást igényelt. Napok óta a környéken állomásozott, végül hirtelen összeesett, és már nem tudott lábra állni.

vemheskutya

Az ereje teljesen elhagyta, mivel már nagyon régen jutott élelemhez. Szerencsére valaki értesítette az állatmentőket, az önkéntesek pedig elvitték állatorvoshoz megfelelő kivizsgálásra. A légzése mostanra megnehezült, és közeledett a fogantatás pillanata. Az ultrahangos vizsgálat után az orvos azt javasolta, hogy sétáljon egy kicsit: ezzel a kölykök szövődménymentes születésének esélye lett volna.

vemheskutya

13 órával azután, hogy megtalálták, a vemhes kutya 12 gyönyörű babának adott életet, elragadó mosollyal és életörömmel. A feladat azonban még nem fejeződött be: szemmel kellett tartani őket. Az önkéntesek tagjai végül örökbefogadókat találtak, így azóta mindannyian, beleértve az anyakutyát, boldogan élnek gazdáikkal.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló