Az aggódó férfi eladásra kínálja az autóját, hogy megmenthesse kutyája életét

műtétreszorulókutya

Az igaz szerelem nem ismer határokat és amikor ez a gazdi rájött, hogy választania kell a kutyája és az autója között, a választás egyértelmű volt.

Randy Etter először akkor jött rá, hogy valami nincs rendben kutyájával, amikor a kutya letargikus lett, és nem volt kedve se enni, se játszani, ezért megfigyelés alatt tartotta.

Aztán amikor hányni kezdett, Etter félteni kezdett kutyája életét.

műtétreszorulókutya

Etter sietett elvinni Geminit az állatorvoshoz, de Gemini szenvedésének okát nehéz volt diagnosztizálni.

Az állatorvos nem tudta megállapítani, mi a baj Geminivel, de Etter nem akarta feladni. Ő volt a legjobb barátja és bármit megtett volna, hogy segítsen neki.

Etter annyira arra koncentrált, hogy találjon egy állatorvost, aki képes lenne kezelni a Geminit, hogy végül elvesztette az állását, miközben kétségbeesetten járt állatorvoshoz.

műtétreszorulókutya

Annak ellenére, hogy többször járt állatorvosnál, úgy tűnt, senki sem tudta megmondani Etternek, hogy mi baja van édes kutyájával.

“Úgy tűnt, nem fogok sehova eljutni, és nem kapja meg a kutyám időben a szükséges segítséget. Valóban ez volt az egyik legfélelmetesebb dolog, amivel életem során meg kellett küzdenem.” – mondta Etter.

De végül felfedezték Gemini fájdalmának és szorongásának okát; egy kis tárgy került a beleibe. Etter barátnőjének kislánya úgy játszott a kutyával, hogy odadobta neki a cumisüvegét.

Etter szorgalmasan igyekezett gyorsan eltávolítani a  cumisüveget, amikor a baba odadobta a kutyának, de valamikor Gemini láthatóan Etter tudta nélkül hozzáfért a cumisüveghez és lenyelte annak a szelepét.

műtétreszorulókutya

Ez a darab most eltömődött, és Gemini ezért műtétre szorult.

A műtét 4500 dollárba került – ami sokkal több pénz volt, mint ami Etternek jelenleg volt.

De Etter nem akarta hagyni, hogy meghaljon a legjobb barátja. Etter egy szívhez szóló bejegyzést tett közzé a Facebookon, ahol elmagyarázta helyzetét és eladásra kínálta az autóját.

műtétreszorulókutya

A kocsi eladásából befolyt pénzből megmentheti az általa annyira szeretett kutyát, és remélte, hogy valaki hajlandó lesz megvenni. Etternek azonban az emberi kedvesség gyönyörű megnyilvánulása után végül nem kellett eladnia autóját.

Először Etters barátja lépett közbe és felajánlotta, hogy kölcsön ad neki 2000 dollárt. Ezután az S.O.A.R Kezdeményezés (amelynek a középpontjában az ember-állat kapcsolat biztosítása, valamint az állatorvosi ellátáshoz és a humán szolgáltatásokhoz való hozzáférés javítása a jellemzően alul ellátottak számára) segített összegyűjteni 3000 dollárt Gemini műtétjére.

műtétreszorulókutya

Gemini komplikációk nélkül vészelte át a műtétet és hamarosan újra gazdája szerető karjai közé került.

Hála mindenki kedvességének és nagylelkűségének, aki pénzt adományozott Gemini megsegítésére, ezzel az életét megmentették és Etter nem veszítette el a kutyát, akit annyira szeret.

műtétreszorulókutya


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló