A jó fiúk aranyos feladatokat hajtanak végre beteg gazdijuk számára, hogy segítsenek neki felépülni

aranyoskutyák

Valahányszor a gazdi megfázik vagy fáj a torka, mindig jó, ha a közelben vannak kutyusok, akik ölelésükkel és társaságukkal jobb kedvre derítenek. A kutyák a legjobb gyógyítók a bolygón, mivel rengeteg szeretetet és kényelmet nyújtanak. A kutyák elképesztő erejére egy példát láthatunk egy nemrégiben készült videón, amelyet egy betegségből otthon lábadozó gazdi készített.

A nő úgy döntött, hogy a kanapén marad, és megnéz egy filmet két imádnivaló kutyusaival. A videó elején megkérdezi a két kutyát, szeretnének-e vele filmet nézni. Mindkét kutya hirtelen megfordul és pillanatokon belül mindkét cuki visszatér egy tárggyal a szájában.

A nagy fekete kutya odaadja a gazdájának a távirányítót, míg a Golden Retriever a “Homeward Bound” című, kutyatémájú film DVD-jét hozza neki. Annyira büszke a kutyáira, hogy azt mondja nekik, menjenek harapnivalóért és innivalóért. Néhány pillanatra mindkét kutya feltűnik a kamerán kívül, majd ismét megjelenik egy harapnivalóval és egy csomag gyümölcslével a gazdájának. A móka ezzel még nem ér véget, a kutyusokat arra kéri, hogy menjenek el maguknak harapnivalóért.

 


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló