Egy aranyos kis kutya úgy hívja fel magára a figyelmet, hogy tárgyakat dobál gazdájára – videó

játszókutya

Mint mindannyian tudjuk, a kutyák különleges állatok, mindig vidámak és szórakoztatóak. Mindig arra törekednek, hogy megmosolyogtassanak minket, és igyekeznek sok időt tölteni azokkal az emberekkel, akiket szeretnek. Minden kutya különleges a gazdája számára, és megvan a saját módja annak, hogy kifejezzék egymás iránti szeretetüket. Azonban vannak olyanok is, akik folyamatosan keresik a figyelmet, és eléggé ragaszkodnak ahhoz, hogy meg is szerezzék őket; példa erre a mai videó cuki kiskutya főszereplője.

A videóban látható kutya egy corgi , és egy nagyon vicces srác. Kétségtelenül kissé önközpontú, mert mindent megtesz, hogy felkeltse gazdája figyelmét. Szegény lány soha nem tud arra koncentrálni, amit éppen csinál, mert az aranyos kis kutyája mindig félbeszakítja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dash The Corgi (@dash_and_furrious) által megosztott bejegyzés

Persze, aki megnézi a videót, annak vicces lehet, de azt is megérthetjük, hogy ennek a szegény lánynak az élete nem lehet túl pihentető a Corgijával. Abban azonban biztosak vagyunk, hogy a cuki kis kutya szándékosan is csinálja egy kicsit, hogy mosolyt csaljon a mindenki arcára.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló