A rendőrörök próbálnak otthont találni a magára hagyott kutyának, végül ők maguk fogadják örökbe

rendőrkutya

A kirtlandi rendőrkapitányság zsarui egy zavarodott kutyával találkoztak egy ohiói utcában járőrözés közben, és azonnal megérezték, hogy a kutyus elveszett és gazdáit keresi. Elvitték a komor fiút a kapitányságra, és a közösségi oldalakon próbáltak segítséget kérni, hátha hiányzik valakinek ez a nagy kutya.

Míg a közösség több tagja megosztotta az online felhívást, hogy megtalálják a kutya gazdáit, hamarosan nyilvánvalóvá vált, hogy direkt hagyták el. Mivel a kutyán nem volt azonosító, a zsaruk “John Doe” kutyának hívták, ami hamarosan JD-vé fejlődött. Azonban rájöttek, hogy JD napról napra szomorúbb, ezért elkezdtek különböző utakat keresni, hogy örök családot találjanak neki.

rendőrkutya

Miközben a zsaruk azzal voltak elfoglalva, hogy örökbefogadási lehetőségeket keressenek JD számára, történt valami, ami mindent megváltoztatott – reménytelenül beleszerettek a bájos kutyusba! JD megnyugtató jelenléte és szeretetteljes viselkedése alapvető fontosságúvá vált a körzetben, és nyilvánvalóvá vált, hogy a csillagszemű szőrgombóc a zsarukhoz is kötődni kezdett!

Végül a városi hatóságok megfelelő engedélyével a Kirtlandi Rendőrkapitányság hivatalosan is elfogadta JD-t tiszteletbeli társkutyájuknak. JD ösztönösen tudta, hogy megtalálta az örök, boldog otthont és zökkenőmentesen beilleszkedett új családjába.

rendőrkutya

Sajnos azonban a kirtlandi rendőrkapitányság nemrégiben közzétett egy frissítést, amely szerint JD sajnálatos módon átkelt a szivárványhídon. Miután a rendőrségen töltötte idejét, és korlátlan örömet szerzett zsarutársainak, JD most békében pihen. Pihenj jól édes kutyus!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló