Az aggódó kutya kiveszi a kiscicát a menhelyi dolgozó kezéből és biztonságba helyezi

anyaiszeretet

A georgiai Jasperben található Pickens County állatmenhely személyzete zaklatott volt, amikor valaki 3 újszülött cicát adott le az anyjuk nélkül. Csak egy mamamacska volt a menhelyen, akinek már volt egy saját alma, akiket szoptatnia kellett. De amikor egy Mary nevű Beagle tudomást szerzett a helyzetről, nem tudta visszafogni magát.

Maryt is elhagyták a menhelyen saját újszülöttjeivel, mert gazdája nem akarta a nagy kutyus család “terhét”. Hogy megbirkózzon szívfájdalmával, Mary minden idejét annak szentelte, hogy a legjobb mama legyen 7 kölyökkutyájának. Így amikor Mary meglátta a 3 anyátlan cicát, lelkesen önként jelentkezett a hármas nevelésére!

anyaiszeretet

Ebben a videóban azt láthatjuk, ahogy Mary rendkívül éber, ahogy egy menhelyi dolgozó egyenként eteti a cicákat. A túlzottan védelmező kutyus mama gondoskodik arról, hogy a cicái jóllakjanak, majd imádnivalóan elragadja őket a nő kezéből. Beviszi a cicákat a kennelébe, és bebújtatja őket szunyókáló kölyökkutyái közé. Mary szó szerint pánikrohamot kap minden alkalommal, amikor a cicái nincsenek a látóterében!

anyaiszeretet

Őszinte szeretetével, melegségével és puszijaival Mary remekül fel tudta nevelni 10 babáját. A menhely azóta elmondta, hogy az egész szőrös családot örökbe fogadták! Nagyon büszkék vagyunk erre a példamutató mama kutyára. A kutyáknak olyan elfogadó és önzetlen szívük van, és elképesztő, hogy képesek határok nélkül szeretni!

Kattints az alábbi videóra, és nézd meg Mary mindent felülmúló szerelmét, ahogyan a 3 sebezhető cicát neveli.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló