Egy apró pomerániai kikényszeríti gazdáját az ágyból, amikor megérzi, hogy valami nincs rendben

hőspomi

Honey jövője nem tűnt túl biztatónak, hiszen a 3 éves pomerániai gazdája halála után egyedül maradt. Néhány évvel ezelőtt Jeannie Morley úgy döntött, hogy ad Honey-nak egy második esélyt, és hazahozza őt hálaadás estéjén. A michigani Flint nő nem tudta, hogy Honey életének megmentésével az apró kutya hamarosan viszonozza a szívességet, és megmenti az övét.

Egy este, nem sokkal Honey örökbefogadása után, Jennie nem érezte magát túl jól. Hirtelen nagyon rosszul érezte magát, és úgy döntött, lefekszik és pihen. Honey nem engedte, hogy a gazdája lefeküdjön,ha kellett, rámordult a gazdájára. Jeannie így emlékszik vissza: “Nem engedett vissza az ágyba. Rám kezdett morogni, amit soha eddig nem tett, ő a valaha volt legkedvesebb állat.”

hőspomi

Amikor a gazdájára való morgás nem működött, az apró méretű kutyus szó szerint kilökte gazdáját az ágyból. Ekkor Jeannie úgy döntött, hogy elmegy a helyi kórházba, és hála istennek, hogy megtette. Az orvosok elvégeztek néhány tesztet, és közölték Jeannie-vel, hogy enyhe szívrohamot kapott. Két nagy elzáródása volt a szív artériáiban, és két stentre volt szüksége. Az orvosok elmondták Jeannie-nek, hogy meglepődtek azon, hogy nem esett össze holtan.

hőspomi

A halálközeli élmény óta Jeannie a felépülés felé halad, és továbbra is hálás Honey jelenlétéért az életében. Honey-t hősnek nevezi, és az okos kutyának tulajdonítja, hogy “észhez tért” és elment a kórházba. Honey minden erejét összeszedve kilökte Jeannie-t az ágyból, ami egy pici kutyától elképesztő teljesítmény.

Az állatok valóban hihetetlenek, és gyakran hatodik érzékük van a gazdáikkal történő dolgokhoz. Honey-nak és Jeannie-nek hosszú és egészséges életet kívánunk együtt.

hőspomi


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló