Egy kóbor kiskutya, aki az autópálya mellett aludt, dühtől remegett, amikor valaki a közelébe ért

duhtolremegett

A Hope For Paws hívást kapott Toi Crawfordtól egy kóbor kutyával kapcsolatban, aki az autópálya melletti zárt területen élt.

Amikor megérkeztek, ellenőrizték a kerítést, hogy megbizonyosodjanak arról, nincs-e lyuk, ahonnan a kutya kiszabadulhat, amikor megpróbálják őt elkapni. Hálót raktak az egyetlen részre, amelyen keresztül ki tudott volna jutni.

Az volt a tervük, hogy a sarokba szorítják a kutyát, és egy hálóval gyorsan elkapják, és ez szerencsére sikerült!

A kutya, akit Barbie-nak neveztek el, elképesztően rettegett az emberektől. Nem akarta, hogy bárki a közelébe kerüljön, és sikoltozott, és morgott, amikor a mentők elkapták a lábát a csapdában.

duhtolremegett

Amikor az állatmentők gyengéden megsimogatták a fejét, amikor még a hálóban volt, Barbie annyira félt, hogy reszketett. Szegény kölyökkutya nagyon félt, hogy bántani fogják, azonban hamarosan rájött, hogy azért vannak, hogy segítsenek.

Visszavitték a klinikájukra, ahol megkapta a szükséges fürdőt. Az  állatmentők sok időt töltöttek Barbie-val, elnyerték a bizalmát, és megmutatták neki, hogy innentől kezdve csak szeretetet fog érezni.

duhtolremegett

Barbie ma már egyáltalán nem olyan, mint a rémült kutya, aki akkor volt, amikor megmentették. Farkcsóválva köszön mindenkinek, akivel találkozik, nagyon boldog és magabiztos kutyus. Most már csak egy örök otthonra van szüksége!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló