Az állatmentők követtek egy kóbor kutyát egy elhagyatott épületbe – szívszorító, amit találnak

kóborkuty

Amikor Robert Altermoser állatmentő meglátott egy kóbor kutyát, segíteni akart rajta, ezért úgy döntött, hogy követi. Észrevette, hogy nagyon félénk, és gyors tempóban távolodik tőle, de nem akartak lemondani róla.

Közeledtek az elhagyatott épülethez, és ugatást hallottak. Miután beléptek, megdöbbentek attól, amit láttak.

Rengeteg kóbor kutya volt ott, akik mind megpróbáltak összetartani. Szörnyű hely volt ez számukra, de nem tudtak jobbat. Ami különösen meglepő volt, hogy jó néhány kölyökkutya is volt ott.

kóborkuty

Mint olyan ember, aki több mint két éve önkéntesként dolgozik, és időt töltött állatmentéssel, ez szívszorító volt számára.

Első feladata az volt, hogy segítsen a kölyköknek, akiknek nyilvánvalóan a legnagyobb szükségük volt rá. Miután megmentette őket, elvitte őket egy állatorvoshoz, ahol kivizsgálást és kezelést kaptak.

A küldetés azonban még nem ért véget. Robert nem elégedett meg azzal, hogy csak megmentette a kiskutyákat. Mindegyiküket el akarta fogni, és esélyt akart adni nekik egy új életre.

kóborkuty

Miután visszatértek, hogy segítsenek az összes kutyának az elhagyatott épületben, Robert észrevette, hogy milyen barátságosak és kedvesek voltak mindannyian.

Robertnek és társának sikerült minden kutyát biztosítani és megmenteni az elhagyatott épületből. Elvitték őket a menhelyükre, ahol mindannyiuknak jutott élelem, víz és mozgástér. Ami az örökbefogadást illeti, sok kutyát és kölyökkutyát az épületből egy új család fogadott be.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló