Az állatmentők nem hitték el, amikor ezt a vemhes kutyát gazdái kegyetlenül kidobták

Amikor egy mentőkből álló csoport rábukkant egy küszködő, vemhes kutyára, megdöbbenve látták, hogyan bánnak vele. A gazdája nem törődött vele, és kidobta a házból. Szerencséjére azonban időben érkeztek hozzá azok, akikre a legnagyobb szüksége volt.

Így hát egy férfi bement, és elvitte a kutyát onnan. Épp időben sikerült biztonságos helyre vinni.

kidobottanya

Minden rendben ment, és nyolc egészséges kölyökkutyának adott életet. Az anyai ösztönei azonnal működésbe léptek, és a nap 24 órájában gondoskodott mindegyikről.

Kimerült volt, de ez nem állította meg. A gyermekei voltak számára a legfontosabbak, és akkoriban csak ez járt a fejében.

Miután végre biztonságos helyre került, megmentői úgy döntöttek, hogy adnak neki enni és inni. Most, hogy eltelt egy kis idő, a gondozók észrevették, hogy a mama kutya hangulata javult, mivel valószínűleg rájött, hogy ő és a kicsinyei rendben lesznek.

kidobottanya

Bár még csak kevesebb mint két hét telt el, a kölykök gyorsan nőnek, és máris sokat változtak. Mindannyian annyira imádnivalóak voltak, és imádtak időt tölteni azokkal a csodálatos emberekkel, akik új esélyt adtak nekik.

Bár az állatmentők mindent megtesznek azért, hogy a közeljövőben mindannyian otthonra találjanak, ez még eltart egy ideig.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló