Az állatorvos észrevesz egy sérült kiskutyát, aki egyedül várakozik a menhely ajtaja előtt

orvoselott

A Kentuckyban lévő egyik állatmenhely orvosát nagy szomorúság és meglepettség érte, amikor megérkezett a munkahelyére. Közvetlenül a bejárat előtt egy fiatal kiskutya várt egy táskán ülve. A nő félt, hogy elriasztja, ezért távolról, halk, kedves hangon beszélni kezdett hozzá.

A kutya rájött, hogy a nő nem fogja bántani, ezért bár félénken, de csóválni kezdte a farkát. Úgy tűnt, megnyugodott, hogy végre lát valakit, aki kedves hozzá. A nő rögtön észrevette, hogy a kölyökkutya sántít, és mintha megsérült volna a mancsa. Simogatta és nyugtatta, majd beengedte a menhelyre.

orvoselott

A kamera felvételeit nézegetve a menhely munkatársai látták, hogy reggel 7:30-kor egy autó megállt, majd valaki kiszállt, és egy táskára tette a kölyköt, majd elment. Sajnos a rendszámtábla nem látszott a felvételen.

Senki sem tudja, hogyan sérült meg a kölyök, de az állatorvosi vizsgálatok kimutatták, hogy teljes bal felkarcsonttörést szenvedett. Nem voltak horzsolásai, ami kizárta az autóbalesetet.

“Reméljük, hogy ez a sérülés baleset volt, és a tulajdonosa, vagy aki megtalálta, nem tudta, mit tegyen, ezért rakta őt az ajtó elé” – közölte a menhely.

@kyhumane♬ A Gentle Sunlight – James Quinn

A kölyök Cowboy nevet kapta, és kiderült, hogy még csak 4 hónapos. Tekintettel a sérülés súlyosságára, az állatorvosok úgy érezték, nem tudják megmenteni a lábát, és úgy döntöttek, hogy sürgősen amputálják, hogy véget vessenek Cowboy szenvedésének.

Az eljárás után a kiskutya sokkal jobban érezte magát. Nem kellett sokáig a menhelyen maradnia, mert alig gyógyult meg, egy csodálatos család fogadta örökbe. Szerető és türelmes család, aminek köszönhetően lesz ideje megtanulni járni a a lábával. Jó életet kívánunk Cowboynak.

orvoselott


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló