A vágóhídról megmentett kutya teljesen megváltozik a szeretetnek köszönhetően

vágóhíd

A The Big 3 Rescue megalakulása óta küldetésének tekinti az ázsiai húskereskedelem áldozatává vált kutyák megmentését. Két hónappal ezelőtt megmentett egy gyönyörű Golden Retrievert, Bonnie-t. A kutya az Egyesült Királyságba költözött, miután sikerült kiszabadulnia a pokolból, mégpedig egy kínai vágóhídról.

A repülőút után a rémült kutya nem mert megmozdulni sem a kutyahordozóban, teljesen megbénította a félelem. Megmentői ezután ideiglenes otthonba helyezték, hogy elfelejtse szörnyű múltját, és megtanuljon bízni az emberekben.

vágóhíd

“Lehet, hogy ennek az édes kutyának borzalmasan indult az élete, de reméljük, hogy szebb jövőt biztosíthatunk neki” – mondták az egyesület tagjai. Ahogy teltek a napok, szerető és türelmes jótevői lassan megmutatták neki, milyen egy igazi család. Bonnie apránként kibújt a burkából, és felfedte valódi személyiségét!

Néhány héttel az elhelyezése után a kutya teljesen megszabadult a félelemtől. A Big 3 Rescue szívet melengető videót tett közzé róla a közösségi médiában. Majd később csodálatos hírt közöltek: Bonnie-t örökbe fogadták! Reméljük, hogy egy boldogsággal teli és kalandos élet vár rá új családjában!

@thebig3rescue We truly dont deserve dogs 😭 #rescuedogs #fosterdog #dogrescue #meattradesurvivor ♬ What Dreams Are Made Of – Reggie Ann


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló