Az állatorvos megpróbált véget vetni a kölyökkutya szenvedésének, de ő nem állt készen arra, hogy feladja

harcosSky

Azt senki nem tudta pontosan, hogy a sérült kutya mennyi ideig feküdhetett az út szélén, amikor rátaláltak, de nagyon szenvedett a fájdalomtól, és a körülötte repkedő legyek is nehezítették a dolgát.

Az állatorvosnál kivizsgálták, és hamar rájöttek, hogy egy súlyos fejsérülés miatt nem tud felállni. Az állatorvos úgy gondolta, hogy a legmegfelelőbb megoldás az lenne, ha nem szenvedne tovább, de a kiskutya még élni akart és nem volt hajlandó feladni.

harcos Sky

A kiskutyát egy másik szakemberhez vitték, MRI-re. Úgy gondolták, hogy a kutyát elütötte egy autó, és fájdalma nagyon erős. Bár adtak neki fájdalomcsillapítót, nem enyhített a fájdalmán, továbbra is sírt. Már negyedik nap harcoltak a kutya életben maradásáért, és bár a kiskutya kezdett elfáradni, ugyanúgy harcolt tovább.

harcos Sky

A kiskutyát Skynak nevezték el és ahogy teltek a napok, egyre jobban erősödött, de még mindig hatalmas fájdalmai voltak.

harcos Sky

Az orvosok úgy gondolták, hogy sosem fog lábra állni, azonban Sky küzdött és egy nap felkelt és végre sétálni tudott, ami végre hatalmas áttörést jelentett. Pár nap múlva már a szabadba is kiment, ez pedig hatalmas örömöt okozott a gondozóinak.

harcos Sky

Sky egy igazi kis túlélő, aki minden kudarc ellenére tovább harcolt az életben maradásért! Sky élete tovább javult, hisz egy csodás állatbarát nő is örökbe fogadta, aki imádja Skyt! Reméljük, hogy Sky élete most már boldog és egészséggel teli!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló