Az altatásra ítélt kutya könyörögni kezd az orvosnak, hogy kaphasson egy második esélyt

könyörgés

Ennek a kis kóbor kutyának, Emunak a története egyáltalán nem boldog. Az alultápláltság és a rossz higiénés körülmények mellett a kutya a fertőző rüh minden tünetét mutatta, esélyes volt, hogy nem marad életben, ezért egy nap állatorvoshoz vitték, hogy elaltassák.

Miután megérkezett az állatorvosi rendelőbe, Emu úgy tűnt, megértette, milyen sors vár rá. Így hát, amikor a Emu a műtőasztalra került, minden erejét és energiáját összeszedte, hogy könyörögjön az állatorvosnak, adjon neki még egy esélyt.

könyörgés

Az orvos nem tudott ellenállni a kiskutya könyörgésének, ezért az altatás helyett úgy döntött, hogy segít rajta. Így az eset első kezelését követően Emut egy állatkórházba vitték, ahol rengeteg önkéntes kezdett el gondoskodni róla.

A menhelyen Emunak nagyon kevés időbe telt, hogy megbízzon a megmentőiben, és hogy a többi kutyával is megbarátkozzon. Ennek ellenére még mindig nem érdeklődött iránta senki.

könyörgés

Az önkéntesek végül egy “örökbefogadási nap”-ot szerveztek, ahol egy család azonnal beleszeretett Emuba. Végül örökbe fogadták, és a neve is megváltozott “Nutzie”-ra. Azóta teljesen megváltozott, gyönyörű bundája van, egészséges, és ami a legfontosabb, nagyon boldog.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló