Az apró csivava egy malac hátán utazik mindenhova, aki a legjobb barátja

A nem mindennapi állatok közötti furcsa kötődési történetek meglehetősen általánosak. Azonban sokszor előfordulhat, hogy nem is tudjuk elképzeli az ilyen barátságokat. Ilyen kötelék alakult ki egy csivava és a malac között.

A pocakos disznó Pumba, a kutya Timon volt. A páros a Better Piggies Rescue non-profit sertésmenhelyen élt az arizonai Phoenixben. A mentőszervezet birtokán több mint 140 sertést tartottak.

különlegesbarátok

Egy napon Danielle a Better Piggies Rescue-nál kapott egy hívást az Arizona Humane Society-től. Egy sertésről és egy kutyáról szólt, akiket egy otthonból vettek fel, ahol a gazdájukat bebörtönözték. Az Arizona Humane Society tájékoztatta Danielle-t erről a furcsa párról, és azt akarta, hogy a Better Piggies Rescue hozza be őket.

Timon szeretett Pumba hátán lovagolni. A malac pedig ezt egyáltalán nem bánta. Amikor azonban Timon megpróbálta ugyanezt tenni a többi disznóval, azok nem szerették. Másrészt nagyon jól érezték magukat együtt. A Pumba körülbelül 80 kilogrammot nyomott, nagyon vastag és hosszú volt. Így Timon egésznap elidőzhetne Pumba hátán.

különlegesbarátok

Timon mindig kiment megnézni Pumbát, és ellenőrizte, hogy mit csinál a disznó. Pumba szeretett emberekkel, más disznókkal és kutyákkal lenni. Minden önkéntest szeretettel fogadott és üdvözölte őket az autójukban. Másrészt Timon is nagyon odaadó volt, és szerette az embereket. A nőket azonban előnyben részesítette a férfiakkal szemben és ahogy Pumba, úgy Timon is szeretett Danielle-lel összebújni.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló