Az apuka labradort kap születésnapjára – ezután képtelen visszatartani az érzelmeit

Egy kiskutya mindig nagy örömöt tud okozni egy családnak, hisz ők teszik színesebbé, boldogabbá a napjainkat. Egy édesapa gyermekei úgy döntöttek idén igazán különleges ajándékkal lepik meg, a férfi pedig még csak nem is sejtette, hogy egy kiskutya lesz az. A reakciója nagyon megható.

A férfi mindig is szeretett volna egy labradort, ezért gyermekei most valóra váltották az álmát. Amint az apuka meglátta a kiskutyát szemei megteltek örömmel és izgatottsággal. Az ajándékozásról szóló videót feltöltötték az internetre, ami nagyon hamar népszerűvé vált.

öröm

A felvételen láthatjuk, ahogy az apuka mit sem sejtve ül a kanapén, amikor átadják az ajándékát. Először fogalma sem volt arról, hogy mit rejt a kosár, azonban amikor belenézett elkiabálta magát. A nagy boldogságban alig tudta vissza tartani könnyeit, ami mindenki számára nagyon megható pillanat.

@kelseyhayes._ never seen my dad so happy 🥹🐾 #fyp #DoTheSmartThings #minisoPentaClaus #SpotifyWrapped #newpuppy #puppy #love #dad #suprise #foryou #foryoupage ♬ the winner takes it all – november ultra


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló