A megdöbbentő külsejű kutya végre megkapja a szükséges segítséget, majd teljesen átalakul

disznókinézetűkutya

Egy indiai állatmentő központot értesítettek egy közelben kóborló kutyáról, azonban akkor még nem is sejtették, hogy mivel is lesz dolguk. Ez az indiai állatmentő szervezet az utcán élő állatokat menti, kezeli és menedéket biztosítanak számukra. Amikor pedig hívást kaptak egy furcsa kinézetű kutyáról, rögtön elindultak segíteni.

Amikor odaértek és megpillantották a kutyát, nem voltak teljesen biztosak abban, hogy valójában kutya. Szegénynek annyira eltorzult az arca, hogy inkább hasonlított disznóra. Később kiderült, hogy egy hatalmas tályog van az arcán, ami akár az életébe is kerülhetett volna.

disznókinézetűkutya

A kutyának hatalmas fájdalmai voltak, de még így is farokcsóválással üdvözölte megmentőit. Az állatmentők próbálták elkapni, de hiába. Végül egy háló segítségével elkapták, majd azonnal orvoshoz vitték. Az orvos “lecsapolta” a tályogot, ezután kitisztította és összevarrta.

disznókinézetűkutya

A kutyát még 2 hétig megfigyelés alatt tartották, hiszen tartottak attól, hogy nem éli túl. Szerencsére nem így lett, 2 hét elteltével boldog mosollyal az arcán láthatjuk viszont! Ragyogó mosolya és hálás tekintete teljesen elvarázsol!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló