Az édes kutyus mancssérülést színlel, hogy ölelést és figyelmet kapjon a gazditól

A kutyák szinte bármit képesek lennének megtenni azért, hogy elnyerjék a gazdi figyelmét. Vannak olyan kutyák, akik hangokat adnak ki, mások trükköket mutatnak, vagy esetleg tárgyakat dobálnak el. És vannak azok a kutyák, akik akár színházban is felléphetnének, olyan jól színészkednek. Mint például történetünk főszereplője, aki mancssérülést színlel, csakhogy gazdája öleléssel és szeretettel halmozza el.

színlelés

A TikTokra feltöltött videóban láthatjuk, hogy szinte alig mozdul, mancssérülést színlel. A kutya vicces akciója bizonyítja nekünk, hogy ők tényleg bármire képesek egy kis figyelemért.

színlelés

A videóban láthatjuk, amint a kutyus óvatosan lépked, felemelve mancsait. Izgatott kutyatestvére sem zökkenti őt ki a szerepéből. Majd miután megkapta az ölelést és a puszikat, szalad tovább, mintha mi sem történt volna. A videó nagyon gyorsan elterjedt az interneten, rengeteg ember hatódott meg a kutyus színészkedésén.

@isasantospedroso #dog #fingido #amor❤️ #coisalinda🐶 #petlover #pet #meupet #machucadofalso ♬ som original – Isa pedroso


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló