Az állatorvosok egy órát adtak a haldokló pitbullnak – ő azonban képtelen volt feladni

haldoklópitbull

Egy haldokló pitbull, aki olyan sérüléseket szenvedett, hogy alig pár órát mondtak neki, túléli és ezzel teljesen meghökkenti az állatorvosokat is.

Szegény kutyát “gazdája” sokszor bántalmazta, hatalmas, nehéz lánccal egy oszlophoz kötözte és hetek óta egy falat ételt sem kapott. Ám a kutya az utolsó pillanatig küzdött, akaratereje hatalmas volt. Valahogyan sikerült kiszabadulnia a láncok közül és addig szaladni, amíg nem talált olyan embert, aki képes segíteni rajta.

A környékbeliek észrevették a kritikus állapotban lévő pitbullt, és állatorvoshoz vitték. Az orvosok igyekeztek mindent megtenni, de elvesztették a reményt és mindössze egy órát adtak neki. Eközben ellenőrizték a mikrochipjét és kiderült ki is az ő gazdája.

haldoklópitbull

A kutyát Trumannek hívták és közel 3 éves. Ennyi idősen körülbelül 35 kgnak kellett volna lennie, ám ő csak 19 kg-ot nyomott. Truman olyan rossz állapotban volt, hogy észre sem vette, amikor az asztalhoz kötözték. Szerencsére már jobban van, túl van az életveszélyes állapoton, de még erősödnie kell. Állapota nagyon meglepte az orvosokat, nagy örömöt okozott az életben maradása.

Jelenleg Truman még kezelések alatt áll, de határozottan sokkal jobban van. Amint egészséges lesz keresnek neki egy olyan családot, ahol soha többé nem kell szenvednie.

haldoklópitbull


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló