Az “elfelejtett” menhelyi kutya legkedvesebb reakciója, miután végre megtapasztalhatta a szeretetet

Oscar még csak 2 éves, de állandó homlokráncolása miatt azt gondolnánk, hogy idősebb. Az amerikai bulldog keverék szinte egész életét azzal töltötte, hogy örök otthonra várjon, és ezt arckifejezése is mutatja.

Miután családja a menhelyre őt alig egy éves korában, Oscar barátai a menhelyen megpróbáltak mindent megtenni, hogy jobbra változtassák az életét. Gyengéden kezelték a nyaka körüli fertőzött sebet, és lemosták a kinti életből a testén felgyülemlett szennyeződéseket. Ezután saját kennelében helyezték el, és felvették az örökbe fogadhatóak listájára.

A menhely önkéntesei igyekeztek mindent megtenni, de hónapok teltek el egyetlen örökbefogadási kérelem nélkül. Ahogy teltek a napok, a szomorúsága pedig egyre mélyebb lett.

mosoly

Több mint egy évvel később a menhely elérte a maximális kapacitást. Nem volt más választásuk, mint elengedni az olyan régi lakókat, mint Oscar, és ekkor lépett közbe a Humans and Animals United.

Szerencsére Fond és csapata talált egy ideiglenes gazdit Oscarnak, akihez másnap reggel elmentek. Amellett, hogy ennyi idő után végre elhagyta a menhelyet, az édes kutya egyenesen egy szerető otthonba ment.

mosoly

Amint megérkezett új ideiglenesotthonába, Oscar homlokráncolása fülig érő mosolyra váltott. Oscar jelenleg ideiglenes otthonában dolgozik egy trénerrel, aki a Humans and Animals United partnere, miközben örökké otthonra vár. Új barátja segítségével Oscar megtanulja, hogyan fordítsa minden energiáját engedelmességi készségekre, amelyek biztonságban és boldogan tartják őt.

Oscar barátai a Humans and Animals Unitednél abban reménykednek, hogy egy szerető család hamarosan örökbe fogadja őt, de addig is rengeteg szeretettel árasztják el, ahogyan azt megérdemli.

mosoly


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló