Az emberek apró kiáltásokat hallanak a szemetesbe dobott kartondobozból

doboz

Amikor pár idegen egy leragasztott kartondobozzal jelent meg a Radcliffe Állatközpontban, a menhely alkalmazottai nem tudták, mire számíthatnak. A dobozt szorosan lezárva találták, és egy szemeteskonténer tetején hagyták. Aki elhagyta, azt akarta, hogy a szemétszállító elvigye.

Szerencsére a doboz belsejéből érkező apró kiáltások tudatták az emberekkel, hogy valaki bent rekedt, és nem hajlandók feladni.

doboz

“Amikor óvatosan kinyitottuk ezt a kis kartondobozt, három pár tágra nyílt és tanácstalan szem nézett ki belőle” – írta a menhely a Facebookon. Három apró cica rekedt a dobozban, és olyan hihetetlenül boldogok voltak, hogy végre szabadok lehetnek.

doboz

“Ezek az értékes kicsik szerencsések, hogy rájuk találtak, mielőtt megfulladtak volna, vagy elvitte volna a szemétszállító autó” – írta a menhely. A kiscicák most már biztonságban vannak a menhely gondozásában, köszönhetően a lakosság kedves tagjainak. Eddig jól vannak, de mindenképp időre van szükségük, hogy beilleszkedjenek és meggyógyuljanak, mielőtt igazi személyiségük felragyoghat.

“Sok pozitív élményre lesz szükségük ahhoz, hogy elnyerjék bizalmukat, és biztonságos helyekre, ahol elbújhatnak, ha nem érzik készen magukat a köszöntésre és a játékra” – írta a menhely. Miután a cicák teljesen meggyógyultak, készen állnak arra, hogy megtalálják örök otthonukat. Addig élvezik a menhelyen eltöltött időt, és megtanulják, hogyan legyenek cicák.

doboz


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló