Az imádnivaló kutya a legaranyosabb módon reagál arra, amikor gyönyörűnek nevezik

édesreakció

Egy nagyon édes videó kezdett el terjedni az interneten, amiben azt láthatjuk, ahogyan egy aranyos staffordshire terrier kutya reagál arra, amikor gazdája gyönyörűnek nevezte.

A kutya neve Honey, ami nagyon illik is rá, hiszen elképesztően édes. Honey gazdájával, Sarah-val él Ausztráliában. A videót még nyáron tette közzé, amiben a kutyus reagál arra, amikor gazdája azt mondja neki: “Drágám, te vagy a legszebb lány az egész világon!” 

édesreakció

Honey továbbra is dícsérő szavakat kap gazdájától, aminek láthatóan nagyon örül, hiszen megállíthatatlanul csóválja a farkát. Sarah később elmondta, hogy mindig is emberként bánt Honey-val, és nagyon büszke arra, hogy ilyen érzelmes kutyus lett belőle.

Sarah ezzel a videóval azt is szeretné bebizonyítani, hogy téves a staffordshire kutyák iránt kialakult tévhit, miszerint veszélyes, erőszakos kutyák. Sarah bízik abban, hogy ezzel az aranyos videóval megmutatta, hogy igenis ez a fajta is nagyszerű választás lehet a gyerekek és a családok körében.

@sarahlawther Heart officially melted ❤️ Honey has the sweetest soul ✨🐶 #cute #fyp #puppylove #staffylove ♬ original sound – Sarah Lawther

 


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló