A kölyökkutyák szívmelengető módon vigasztalják egymást, miután a menhelyre kerültek

vigasz

Történetünk főszereplői most egy schnauzer és terrier keverék kutyusok, Ruffles és Fritos, akik egymás “mancsaiban” találják meg a biztonságot. Igaz, hogy nyolcan vannak testvérek, ennek ellenére ők ketten szinte elválaszthatatlanok.

Egy speciális igényű kutyákkal foglalkozó menhelyre kerültek a kutyusok, ám az ott dolgozók felkértek egy másik menhelyet, hogy fogadják be, ugyanis a kutyusok teljesen egészségesek, így nincs szükségük különleges ellátásra. Sarah Walton, a Humane Society of NWLA (HSNWLA) egyik önkéntese elmondta, hogy szívesen fogadták be a kutyusokat.

vigasz

Sarah elmondta, hogy mind a nyolc kutya nagyon édes és szeretni való, ám van köztük kettő, akik kiemelkednek a többiek közül, hiszen a két kutyus egymást vigasztalják, amiért idegen helyre kerültek. Szerencsére ezt a szívmelengető pillanatot lefotózták és velünk is megosztották.

A kutyusoknak még át kell esniük a kötelező oltásokon és ivartalanításon mielőtt örökbefogadhatók lesznek, ám az biztos, hogy Ruffles és Fritos örökké fogni fogják a másik mancsát, hogy sose érezzék magukat egyedül.

vigasz


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló