Az imádnivaló kutya minden nap arra vár, hogy gazdája visszajöjjön az iskolából, hogy megölelgethesse

ölelés

A Bernedoodle jól ismert arról, hogy szereti a társaságot és imádja a gyerekeket. Úgy néz ki, mint egy nagyra nőtt bárány, azonban náluk sokkal ragaszkodóbb természetű!

Egy egészen különleges személyiségű Bernedoodle kialakított egy számára nagyon fontos rutint. A kutya nagyon várja a nap egyik különleges pillanatát, pontosabban azt, amikor a kis gazdája megérkezik az iskolából. Minden alkalommal, amikor eljön az idő, hogy a kisfiú hazaérkezzen, a kutya az udvaron várja őt türelmesen.

Amint a gazdi megérkezik, a kutya hatalmas öleléssel üdvözli őt, mintha már évek óta nem látta volna. Ez leginkább azért történik, mert a kutyák fejében az idő másként telik, mint a miénk. Ha egy kutyusnak egy órát távol kellene töltenie attól a személytől, akit szeret és akit törődik vele, azt egy örökkévalóságnak érzi.

ölelés

A két barát szinte elválaszthatatlanok egymástól. Imádnak együtt játszani, és közös élményeket szerezni egymás társaságában. Szerencsére az egyik ilyen napi rutint levideózták és feltöltötték az internetre, ami nagyon hamar elterjedt a közösségi oldalakon. A mi napunkat szebbé tette ez a nem mindennapi üdvözlés, reméljük, hogy Neked is mosolyt fog csalni az arcodra!


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló