Az iskolában élő kutya a legnagyobb örömmel fogadja a nyári szünetről hazatérő gyerekeket – videó

iskoláskutya

Mint minden évben, augusztus vége és szeptember eleje között visszatérnek a gyerekek az iskolába. Nem mindenki éli meg túl jól ezt a pillanatot, hiszen nem könnyű visszatérni több, mint egy hónapos szabadság után. Van azonban köztük olyan, aki alig várta, hogy újranyissák az iskolákat. Egy nagyon édes kis kutyáról van szó, aki az épületben él, és alig várta, hogy kis barátai visszatérjenek a nyaralásról. A gyerekek első tanítási napján a kutya beszaladt az udvarra, hogy örömmel fogadja őket.

iskoláskutya

Egyes iskolákban jó szokás házi kedvenceket befogadni. Ennek számos előnye származik, egyrészt egy állatot megmentenek az utcáról vagy a menhelyről, másrészt a gyerekek megszokják a kutya jelenlétét, és nem fognak félni ezektől az édes állatoktól.

Ebben a videóban egy boldog kutyust láthatunk, aki futva rohan az újonnan érkezett gyerekekhez. A kutya alig várta, hogy újra megnyíljanak az iskolák, hogy újra találkozhasson kis barátaival. Amint meglátták, a gyerekek sikoltozni kezdtek örömükben, és odaszaladtak hozzá, hogy megsimogassák.

@romaromaromarosa #voiceeffects el mas contento en el regreso a clases firulaisss jajajjajaja#perritosbonitosychiquitos ♬ sonido original – Roma Roma Roma Rosa


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló