A nő megment egy bénult kóbor kutyát, majd mindent megtesz, hogy újra tudjon járni – videó

újrajár

Nem minden gazdi hajlandó felelősséget vállalni az állataiért. Vannak, akik képesek arra, hogy az utcán hagyják őket, függetlenül a következményektől, és anélkül, hogy az érzéseikre gondolnának. Egy kutyát, miután családja elhagyta, és megpróbált valami ennivalót találni, hogy túlélje, elütötte egy autó, és a baleset után a hátsó lábára lebénult. Szégyenkezve az utcák sikátoraiban bujkált, de szerencsére egy kedves nő megtalálta és megmentette az életét.

Egy nap egy Tamara nevű nő bukkant rá erre a szegény kóbor kutyára, aki úgy tűnt, nem tud járni. Amikor megtalálta, a kutya egy lemez alá mászott, hogy elmeneküljön. Így odament hozzá, és ekkor észrevette, hogy az állat nagyon megijedt, de mindenekelőtt nem tudja használni a hátsó lábait.

újrajár

Tekintettel a súlyos helyzetre, a kutyát beültette az autóba, majd a legközelebbi állatorvosi rendelő felé vette az irányt. Az állatorvos azonnal megvizsgálta a kiskutyát, és közölte a nővel, hogy a kutyát elgázolták és a sérülés következtében lebénult. Az egyetlen dolog, amit meg lehetett tenni, az volt, hogy megműtötték, de 10% az esélye, hogy újra járjon.

újrajár

Tamara mégis úgy döntött, hogy megpróbálja. A műtét szövődmények nélkül zárult, de a műtétet követő napokban a kiskutya állapota nem javult. Mígnem egy napon egy gyógytornász hívta fel Tamarát, és elmondta neki, hogy a kutya megmozdította a mancsát. Fellángoltak a remények, és attól a naptól kezdve sok javulás következett be, és néhány hónap múlva újra járni tudott. Tamara megígérte neki, hogy hamarosan szerető családot fog találni neki, aki hajlandó gondoskodni róla.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló