Az utcán élő kutya örömében sírni kezd, miután először kap szeretetet egy jószívű nőtől

sirnikezd

A kóbor kutyák mindennapi élete rengeteg nehézséggel jár. Sokan várják az emberek segítségét, de a szomorú valóság az, hogy legtöbbször egyszerűen figyelmen kívül, és magukra hagyják őket.

Egy kiskutya esete a kínai Jinzhong városában sokakat elgondolkodtatott azon, mit jelent egy hajléktalan állat számára az, ha váratlan támogatást kap.

A kutyus az utcákon bolyongott magányosan. Nyilvánvalóan megpróbált az  emberektől segítséget kérni, és amikor egy nő meglátta, nem tudott ellenállni neki.

A kutya igyekezett bármit megtenni, hogy felkeltse minden ember figyelmét.

A kutya a hátsó lábára állt, és felemelte az első mancsait, hogy magára vonja az emberek figyelmét. A nő, akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra, úgy döntött, megáll, és ennivalót ad neki.

“A barátaimmal egy parkba mentünk, amikor megtaláltuk a kiskutyát. Sírt és enni kért” – magyarázta a nő.

sirnikezd

A gyönyörű kiskutya el sem tudta képzelni, hogy végre képes lesz lekötni valaki figyelmét. A kiskutya reakciója, amikor végre kapott valamit enni, mindenkit meghatott. Szemei ​​hatalmas hálát tükröztek, és néhány pillanatig úgy tűnt, hogy  örömkönnyeket hullajt.

“Nem értem, hogy vannak olyan emberek, akik azt mondják, hogy az állatoknak nincsenek érzéseik”– mondta egy netező.

Annyira szenvedett az utcák magányában és a bizonytalan jövőtől való félelemben, hogy a vele való nagylelkűséget a szegény kis kutyus megsiratta. Arcán legördülő könnyei mindenki szívét megérintik.

sirnikezd

Nyilvánvaló volt, hogy nem szokott segítséget kapni. A nőt annyira meghatotta a kutyus reakciója, hogy megpróbálta magával vinni. “Megpróbáltam beültetni az autóba, de nem volt hajlandó, visszaugrott az utcára” – mondta a nő.

Annak ellenére, hogy jobb életet akart neki adni, szegény kiskutya nem tudott megbízni benne.

Másnap a nő nem tudta megállni, hogy ne gondoljon arra a kutyára és a sok érzelemre, amit kiváltott. Visszatért az utcára, ahol enni adott neki, és körbesétált a környéken abban a reményben, hogy újra megtalálja. Sajnos minden hiábavaló volt. A bundás négylábú sehol sem volt. Barátai úgy vélik, hogy a kutyus megijedhetett, és azt hitte, hogy beültetik az autóba, hogy elrabolják.

sirnikezd

“Attól félt, hogy elraboljuk. A kutyák saját érdekükben megtanultak bizalmatlanok lenni az emberek felé.” – mondta a nő.

Ebben a videóban azt az érzelmes pillanatot láthatod, amelyben a kóbor kutya sírni kezd, amikor a számára ismeretlen nő végre megeteti:


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló