A kiskutya minden járókelőtől segítséget próbál kérni, miután gazdája egy bolt előtt hagyta

üdvözlés

Miután elhagyták a szupermarket előtt, ez a kutya minden járókelőtől segítséget kért. Megcsóválta a farkát abban a reményben, hogy talál valakit, aki hajlandó őt hazavinni. A családja már nem akart vele foglalkozni, ezért úgy döntöttek, hogy egyszerűen megszabadulnak tőle.

Ennek a kutyának a történetét egy vásárló osztotta meg, aki észrevette a kétségbeesett kutyust a bejárat előtt. A nő két-három egymást követő napon visszatért a boltba vásárolni és még mindig ott találta a kutyát, aki csak várta, hogy visszatérjenek érte a gazdái.

üdvözlés

Nyilvánvalóan egykori családja úgy döntött, hogy megköti őt a bejárat előtt, majd végleg magára hagyják. Szegény kis kutya nem tett mást, csak várta a visszatérésüket. Nem értette, hogy azok az emberek soha nem jönnek vissza érte.
A kutya igyekezett minden vásárló figyelmét felkelteni.

Amint meglátott valakit közeledni, a farkát kezdte csóválni, hogy mindenkit üdvözöljön. Sokan simogatással viszonozták az üdvözlését, de a kis srác csak segítséget keresett, hogy újra egy család tagja lehessen.

üdvözlés

A kis srác nem tett mást, mint felkeltette mindenki figyelmét, végül a próbálkozásai eredményt értek el, ugyanis egy hatalmas szívű ember úgy döntött, segít neki, ezért adott neki egy második esélyt. De mindenekelőtt azért, hogy segítsen neki visszaszerezni a boldogságot, amelyet egykori családja miatt elvesztett. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a pici kutya most  boldog és végre olyan élete van, amit megérdemel.

A róla készült rövid videót itt tekintheted meg: 

https://youtube.com/shorts/P0caqSgyfNk?feature=share


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló