A bőrbetegségben szenvedő kutya élete és külseje teljesen megváltozik a szeretetnek köszönhetően

bőrbetegség

Amikor Abbyt ősszel az állatvédők rátaláltak az utcán, sovány volt, beteg és szemetet kellett ennie, hogy túlélje a mindennapokat. Az állatvédők amint egy pillantást vetettek az idős, kopasz kutyára, tudták, hogy sokkal több segítségre van szüksége, mint amit ők tudnak adni. Ezért felvették a kapcsolatot egy másik menhellyel, akik készen álltak arra, hogy szeretettel és törődéssel lássák el.

bőrbetegség

Abby megmentőit sokkolta a kutya látványa, fogalmuk sem volt, hogyan volt képes ezt túlélni egyedül. Az idős kutya fül-és bőrfertőzésekkel, hátsó lábtöréssel és még számos olyan betegséggel küzdött, ami odafigyelést igényel. Nyilvánvaló volt, hogy a betegségei nem voltak kezelve, így Abby megmentői azonnal nekiláttak, hogy elindítsák a gyógyulási folyamaton.

bőrbetegség

Abby naponta kapott gyógyfürdőt és gyógyszereket, ami megtisztította a bőrfertőzését és kezelte a fülfertőzését. Emellett pedig nagy mennyiségű szeretetet és törődést kapott, ami jobban segítette a gyógyulását.

bőrbetegség

Abby kezelés után kezelést kapott, sőt, meg is kellett műteni, de szerencsére minden kifizetődött. Most sokkal jobban érzi magát, mint amikor megérkezett – ráadásul teljesen felismerhetetlenné vált. Abby nem hasonlított kutyára, amikor megtalálták, most pedig egy bolyhos, pörgős kutya, aki imádja az életet. Megmentői el sem tudják hinni, milyen messzire jutott és nem is lehetnének boldogabbak.

Abbyre még egy kezelés vár, utána pedig készen fog állni arra, hogy megtalálja örök családját, ahol boldog lehet.

bőrbetegség


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló