A bénult és elhagyott pitbull ismét sétál egy menhely gondoskodásának köszönhetően

benultkutya

Amikor az AMA Animal Rescue üdvözölte Rómeót, egy szomorú tekintetű, teljesen lebénult testű kutyát, senki sem tudta elképzelni a túlélés és a remény rendkívüli történetét, amely az útját fogja kijelölni. A szívmelengető történet gyorsan megnyerte olvasók millióinak szívét, és a szeretet nagyszerű üzenetét terjesztette.

Rómeó származását továbbra is rejtély övezi. Nem tudni, mi okozta a bénulását, és hogy miért lett kóbor. Az AMA Animal Rescue mentőinek és állatorvosi személyzetének elszántságának köszönhetően azonban sorsa hihetetlen fordulatot vett. Az első pillanattól kezdve egyértelmű volt, hogy bármit megtesznek, hogy segítsenek neki. benultkutya

Hétről hétre intenzív fizikoterápián esett át, és az eredmények elképesztőek voltak. Megtörtént az elképzelhetetlen: Rómeó ismét a lábra tudott állni, és egy hónap múlva már futni is tudott! Ez a hihetetlen átalakulás győzelmet aratott mind a kiskutyának, mind a menhely dolgozóinak, akik éjjel-nappal gondoskodtak róla.

benultkutya

Imádnivaló tulajdonságai ellenére nem volt könnyű megfelelő családot találni Rómeónak. Állapota sok aggodalmat váltott ki az emberekben, és ez azt jelentette, hogy sok örökbefogadási kérelmet visszavontak. A sors azonban valami különlegeset tartogatott számára.

Négy hónapnyi várakozás után Rómeó imáira végre megérkezett a válasz. Egy szerető család fogadta otthonában, felajánlva neki azt a szeretetet és figyelmet, amit megérdemelt.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló