Egy elhagyatott útra dobott kutyaanyuka kétségbeesetten könyörgött az embereknek, hogy segítsenek a babáinak

Egy kisállat a család jogos része kell, hogy legyen – akit egész életében ápolni és szeretni kell, bármi történjen is. De sajnos nem mindenki gondolja így. Bármilyen okból kifolyólag, néhány szívtelen gazdi úgy dönt, hogy úgy dobja ki kutyáját az utcára, mintha sohasem lett volna az övék.

Pontosan ez történt ezzel a gyönyörű kutyamamával és három babájával.

anyakutya

Egyszer csak ők négyen egy elhagyatott úton találták magukat, és senki és semmi sem segített nekik. Szegény anyuka kétségbeesetten szerette volna életben tartani kölykeit, de élelem és megfelelő menedék nélkül napjaik meg voltak számlálva.

Egy helyi állatmentő egy elhagyatott úton talált rájuk segítségért könyörögve. Egyetlen kartondobozba dobták őket egy nagyon forró napon. A jószívű mentő azonnal összeszedte az egész családot és bevitte őket a menhelyre.

anyakutya

Úgy döntött, hogy Ginának nevezi el az anyát, akiről hamar észrevette, hogy nagyon okos. Gina élvezte, hogy simogatják, és szeretik a szörnyű élmény után, amit átélt.

Sajnos a nehéz idők még mindig nem értek véget ennek a kis családnak. Még aznap este, miután megmentették, a kölykök erősen hányni kezdtek. Senki sem tudta, mi a bajuk, ezért gyorsan elvitték őket az állatorvoshoz, hogy kivizsgálják őket. Kiderült, hogy gyulladásos bélbetegségük van, és jelenlegi állapotuk nagyon kritikus.

anyakutya

Az orvosok megpróbáltak mindent megtenni, hogy megmentsék őket, de sajnos két kölyökkutya, Loy és Pinky számára a betegség túlságosan elhatalmasodott. Békésen keltek át a Szivárványhídon a megmentőjük karjaiban.

Aisi, az egyetlen megmaradt kiskutya még mindig az életéért küzdött. Vérátömlesztést kapott, az állatorvos folyamatosan felügyelte. Szerencsére úgy tűnt, hogy Aisi jobban érezte magát. Hamarosan túl volt a veszélyen, és fel is tudott ülni, ami jelentős előrelépés volt.

anyakutya

Az anyakutya, Gina végül megtalálta a saját örökkévaló családját – azt, amely soha többé nem hagyja el.

Az egyetlen túlélő kölyökkutyát, Aisit pedig megmentője fogadta örökbe. Aisi most boldog és szerető otthonban él, sok más kutyákkal körülvéve, akikkel játszhat. Minden nehézség a háta mögött van.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló