Egy elhagyott kutya, aki feladta minden reményét, gyönyörű átalakuláson megy keresztül, amikor végre megmenekült

Egy állatmentő, Suzette Hall mentései néha nagyon könnyűnek, néha pedig elképesztően nehéznek bizonyul, így türelmesnek kell lennie. Ezek a nagy kihívások pedig sokszor sikertelen próbálkozások tömkelege, és gyakran sok álmatlan éjszakákat is jelent. Ez a történet is egy ilyen eset, amikor egy kis fehér kutyára, Worth-ra, öt hetet kellett várnia, hogy megmenthesse.

Worth már három hete egyedül bolyongott az utcákon, mielőtt Hall megjelent. Egy állatbarát ember látta a kis kutyát sétálni egy ipari területen Los Angelesben, és segítségül hívta a tapasztalt állatmentőt, miután észrevette, hogy szegény kutya milyen borzalmas állapotban van.

mentetkutya

Hall azonnal odaért, hogy segíthessen és a szokásos rutinját kezdte meg. Csapdákat állított, ételt helyezett ki neki, azonban sajnos semmi sem működött, mert az ott dolgozók mindig megzavarták és elűzték a kutyát és Hall többé nem találta a kutyát.

Két hétig mindennap elment megnézni a kutyát, de sosem volt szerencséje. Azután valaki felhívta egy kiskutya miatt és megadta a tartózkodási helyét. Meglepetésére Worth-ot találta ott. A kutya szőrzete azóta hosszabb lett, mint amire Hall emlékezett, vastag, összeállt bunda borította.

mentetkutya

Hall a biztonság kedvéért egy helyi biztonsági őr segítségével az autójához juttatta a kutyát. Worth rögtön elhelyezkedett, boldogan elfoglalta az első ülést, ahol hetek óta először mosolygott. Hall elmondta, hogy minden fáradtságot megért.

mentetkutya

A kutyát megfürdették, majd lenyírták a hosszú bundáját. A különbség pedig elképesztő! Mintha nem is ugyanaz a kutya lenne. Ezután Worthnak sikerült találni egy szuper ideiglenes gazdit, de már alakulóban van az örök otthon is. Hamarosan egy szerető család tagja lesz és megkap minden szeretetet, amit meg érdemel.

“Valószínűleg őt volt a legnehezebb megmenteni. De minden percét megérte.” – fejezte be Hall.

mentetkutya


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló