Egy kedves kiskutya, aki mindig elmozdítja a szőnyegeket gazdája tolószéke elől – videó

segítőkutyus

A kutyák valóban csodálatosak. Folyamatosan lenyűgöz az intelligenciájuk, bátorságuk, humoruk és – mindenek felett – hihetetlen hűségük és szeretetre való képességük.

Egy édes és okos kiskutya Brazíliában bebizonyította, mennyire szereti és törődik gazdájával, hiszen mindent megtesz, hogy megkönnyítse gazdija életét.

Ana Clara Simoes a közelmúltban megosztott egy videót a Twitteren, amelyen az látható, hogy 86 éves nagymamájának a kutyája, Lili elmozdította az útból a szőnyegeket a nagymama házában, hogy a nagymama könnyebben átjusson a házon a tolószékben.

segítőkutyus

Simoes és családja segít a nagymamájának gondozásában, aki cukorbeteg, amputálták a lábát és ezért tolószékkel közlekedik.

De nem csak ők vigyáznak a nagymamára: Simoes nagymamájának kutyája, Lili is kiváló kis segítőnek bizonyult.

Egy nap Lili meglátta, hogy a nagymama kerekesszéke beakad a szőnyegbe, ami megnehezíti a közlekedést.

Így aztán a kiskutya teljesen saját akaratából elkezdte mozgatni a szőnyegeket, hogy megkönnyítse a nagymama számára a közlekedést.

Amikor a család először észrevette, hogy Lili elmozdít egy szőnyeget a szék elől, azt hitték, ez nem más, mint egy aranyos véletlen. De aztán többször is megtörtént és rájöttek, hogy az édes kis Lili pontosan tudja, mit csinál.

Lili nagyon szereti a gazdiját és egyszerűen csak a lehető legkönnyebbé akarja tenni az életét. Nagyon ügyesen rájött, hogy a szőnyegek megnehezítik a nagymama közlekedését, ezért úgy döntött, tesz valamit ez ellen.

segítőkutyus

És most a nagymama másik kutyája megfigyelte, mit csinál Lili és elkezdte ugyanezt csinálni.

A két kutya nagyon örül, hogy segíthet, a nagymamát és családját pedig hihetetlenül meghatotta a kölykök imádnivaló szeretete és odaadása.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló