Egy kutya megható reakciója, amikor meghallja néhai négylábú barátja hangját – videó

néhaibarát

Yuki 2 évet élt boldogan kutyatestvérével, Cloverrel, aki “mindent” megtanított neki az életben. Sajnos Clover egy betegséget követően 2023. május 13-án átkelt a szivárványhídon. Nagyon fájdalmas nap volt ez gazdája, Cece, de négylábú kistestvére számára is.

A fiatal nő meghatottan emlékszik vissza erre a fájdalmas pillanatra. “Amikor az állatorvos bejött a házba, hogy elaltassa, Yuki mindenhol a farkát csóválta. Azt hitte, új barátja van! Azonban amint Clover szíve megállt, Yuki nem csóválta tovább a farkát, és teljesen megváltozott a viselkedése”– mondja a közösségi oldalakon.

@ceceandherpups A draft 💔🥺 #dogmom #doglover #petloss #petgrief #dog ♬ Wake Up – Arcade Fire

Az utóbbi időben Cece úgy döntött, hogy régi videókat néz a laptopján, hogy felidézze a múlt kedves emlékeit. Yuki szeretett volna csatlakozni hozzá, és a reakciója könnyfakasztó.

Nincs kétség: Yuki valóban felismerte a testvérét. Elég csak megfigyelni szomorúsággal teli tekintetét, hogy észrevegyük. Soha nem felejti el azt a boldogságot, amit mellette élt át…

Ma már csak emlékeik maradtak, de az életnek vissza kell térnie a normális kerékvágásba. Yuki szeretne erőt meríteni a továbblépéshez gazdája, Cece szeretetéből, aki elhatározta, hogy élete végéig kényezteti őt.

@ceceandherpups This really shows how much he misses his brother. Clover would bark at Yuki everday all day and Yuki never minded it one single bit 🥺 #doglover #emotional #dogmom #petloss #petlossgrief #petgrief #dog #dogshavefeelingstoo ♬ Wait – M83


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló