Egy nő egy elhagyatott macskát talál, a legszomorúbb felirattal a ketrecén

elhagyottmacska

A kaliforniai Northridge-i parkban elhagyott szürke macska, Puma kinézett kis ketrecének kék sávjain, remélve, hogy egy járókelő észreveszi őt. Pumának nem sok mindene volt – volt egy lepedő a ketrecre terítve, egy doboz nedves macskaeledel és egy cetli, amelyen ez állt: “Ingyen macska”.

Végül egy csoport aggódó szomszéd meglátta Pumát, és a ketrec köré gyűltek, és azon töprengtek, mit tegyenek. Egyikük, Heather Plott úgy döntött, nem hagyja, hogy a kis macska tovább kint várakozzon, ezért magával vitte.

Otthon Plott átolvasta a jegyzet hátulját, amely néhány alapvető részletet közölt új barátjáról. Megtudta, hogy Puma fiú, és 2 éves. Eközben az aggódó Puma új környezetébe kerülve nagyon megrémült.

elhagyottmacska

Szakértői segítségre szorulva Plott felvette a kapcsolatot Sandra Harrisonnal, a macskamentő ügyvezető igazgatójával, és megszervezte, hogy Puma költözzön a mentőszervezet egyik nevelőotthonába.

Biztonságban nevelőotthonában, Puma lassan elkezdett megnyílni. Puma eddig egyértelművé tette, hogy szeret olyan házban élni, ahol ő az egyetlen macska. A mentők még sokat tanulnak Pumáról, és hagyják, hogy jól érezze magát.

Ha Puma készen áll, a menhely elkezdi keresni örökkévaló családját. Puma lassan kezdi élvezni a szerető otthon kényelmét. Bár a ketrecén az “ingyenes” felirat olvasható, mindenki számára világos, hogy Puma felbecsülhetetlen.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló