Az anyakutya próbálja elrejteni a kölykét, hogy megmentse őt az altatástól

védelmezőanya

Az anyai szeretetnek nincsenek határai. Ez a megható történet is azt bizonyítja, hogy egy anya mindent megtesz, hogy megmentse gyermekét, és új esélyt adjon neki. Bár a történet szörnyű és megrázó, szerencsére boldog vége van.

Sadie és Benzi, anya és lánya, akiknek nem volt szerencséjük az életben. Amikor az állatmentők az utcán megtalálták őket, annyira megijedtek, hogy csak nyafogtak és sírtak. De az első pillanattól kezdve világos volt az emberek számára, hogy lehetetlen elválasztani őket egymástól.

védelmezőanya

Együtt szállították át őket a menhelyre, egy dobozba helyezték őket, és együtt kísérelték meg örökbe adni anyát és kölykét. Sajnos egyes menhelyeken a mentett állatok tartózkodása nem korlátlan. Egy bizonyos idő elteltével elaltatják azokat a kutyákat, amelyek nem találnak gazdira.

Ezt a sorsot szánták a kis Benzának is. Az anyai ösztön azonban nem téved, Sadie mintha tudta volna, milyen sors vár a lányára, így még jobban védelmezni kezdte. Valahányszor embereket látott, ellökte Benzát, a testével védte és próbálta elrejteni.

A menhelyi dolgozók megértették Sadie üzenetét. Úgy döntöttek, hogy nem választják el őket egymástól, és mindent megtesznek, hogy otthont találjanak nekik. Az interneten közzétettek róluk egy videót, amin látható ahogyan az anyuka védelmezi a kölykét, és egy nő rögtön beléjük szeretett, és azonnal hazavitte mindkét kutyát.

védelmezőanya


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló