Egy nő örökbe fogadja ezt a bajbajutott állatot, mert azt hitte, hogy kutya, de aztán rájött a valódi fajára

prérifarkas

Amikor Marian Vázquez Alarcón családja talált egy elhagyott kiskutyát, mivel azt hitte, hogy kutya, nem habozott, és azonnal örökbe fogadta.  A kiskutyát sok szeretettel, ragaszkodással és gondoskodással fogadta a család. Azonban ahogy az állat növekedett, valami furcsa dolog tűnt fel a kis teremtményen.

Az állat nagy vágyat mutatott a hús, különösen a csirke fogyasztására. Már kölyökként sem szerette, ha valaki a közelébe jött evés közben, ami zavarba ejtette Mariant.

Egészen addig, amíg, amikor megnőtt, a család rá nem jött, hogy nem egy kutyát fogadtak örökbe, hanem egy prérifarkast mentettek meg.

prérifarkas

A nő elmondta, hogy ahogy az állat nőtt, egyre agresszívebbé vált, ezért úgy döntött, hogy környezetvédelmi szakemberek segítségét kéri.

“Kapcsolatba kellett lépnem a Profepával (a Szövetségi Környezetvédelmi Ügyészséggel), a legközelebbi hely pedig Coatzacoalcos volt” – mondta Marian.

“Elmagyaráztam, hogyan neveltem fel, majd felvették velem a kapcsolatot, és eljöttek érte. Találtak neki egy megfelelő helyet, és átszállították.”

@camilo.el.nio.de #viral #coyote #parati #animal ♬ sonido original – CAMILO.el.niño.de.los.animales


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló