A maratonfutó egy sérült kutyát talál a hegyen, majd a kezében cipeli le onnan

maratonfutó

Február végén, ami Sérgio Florian számára csak egy újabb edzésfutásnak tűnt, egy felejthetetlen mentéssé változott.

A maratonfutó, aki hegymászáshoz és meredek ösvények követéséhez szokott, nem hitt a szemének, amikor útközben egy kiskutyára bukkant.

“Ezt az édes kislányt 300 méteres magasságban találtam a sziget egyik legnehezebb útvonalán. Meredek sziklák és lejtők minden irányban. Szerencsére hagyta, hogy cipeljem” – írta az Instagramon február 29-én közzétett videójában.

maratonfutó

Amikor meglátta a kiskutyát, tudta, hogy ki kell hoznia onnan. Máskülönben nem lenne jó vége. Sérgio szerint a kutya rémült volt és reszketett.

Mivel kiszáradt, nem tudott egyedül járni, ezért neki kellett cipelnie.

“Ma este fáj a karom, de a szívem túlságosan boldog. Nem hagyhattam egy másik élőlényt ilyen veszélyben. Szeretem a happy endet” – tette hozzá.

A sportoló az ereszkedés során végig azon tűnődött, hogyan kerülhetett ilyen messze a várostól és ilyen veszélyes helyre. Az internet erejének köszönhetően sikerült megtalálni a családját.

Kiderült, hogy a kisállatot “Stevie”-nek hívják, és három napja tűnt el. A családja aggódott anélkül, hogy tudta volna, hol van, és amikor megtalálták, gyorsan gondoskodtak élelemről és vízről.

A kutya valószínűleg egy vaddisznó után futott, és nyomtalanul eltűnt. A netezők és a követők gratuláltak a férfinak, amiért nem habozott a mentéssel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sergio Florian (@wellnesspt) által megosztott bejegyzés


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló