Két évig élt az utcán az elveszett kutya, mielőtt ismét találkozhatott gazdájával

két év után ismét találkozhatott gazdájával az elveszett kutya

Castor, a keverék beagle kutya 2014 januárjában tűnt el és körülbelül 2 évig magányosan kóborolt Rhode Island utcáin élelmet keresve, hogy túl élje a mindennapokat mert nem talált haza.

két év után ismét találkozhatott gazdájával az elveszett kutya

„A hátsókertben volt megkötve, de valahogy elszabadult.” – mondta Sheilah Graham, a Missing Dogs of Massachusetts önkéntese, aki megtalálta Castort és felkereste a gazdáját, aki azóta elköltözött Colorado államba.

A kutya két éven keresztül magányosan élt az utcán, minden nap egy étterem közelében volt, ahol sikerült élelemhez jutnia.

Amikor Sheilah fülébe jutott, hogy van a környéken egy kóbor kutya csapdát állított neki. Egy ketrecet rakott ki, amibe élelmet helyezett bízva abban, hogy Castor észreveszi és belemegy majd a ketrecbe. Egyik este a kutya megtalálta a neki elhelyezett csalit és így Sheilahnak sikerült elkapnia.

Kicsivel később Sheilah felkutatta Castor gazdáját, nem tartott sokáig a keresése hamar megtalálta Bill-t, és felhívta a férfit telefonon: „Hello, Bill, ismerős neked ez a hang?” – kérdezte, Bill pedig nagyon meglepődött és nem hitt a fülének mikor Castor ugatását meghallotta a háttérből.

„Igazán okos kutya vagy!” – dicsérte négylábbú kedvencét a férfi.

Mivel Bill elköltözött az államból, Sheilah egy FaceTime beszélgetést szervezett a férfinak és a kutyának, hogy minél hamarabb viszontláthassák egymást. Mivel Castor túl öreg volt hogy repüljön, és Bill pedig fogyatékkal él, Sheilah szívesen vállalta, hogy elviszi Castort a férfihez, és körülbelül 3000 kilométert vezetett, hogy újra találkozzon a két barát.
Bill és Castor 2016-ban újra találkozhattak, és a viszontlátás pillanatai nagyon meghatók voltak.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló