A bánatos kutyának semmi se enyhít a szomorúságán, egy nap azonban egy kiscica lép az életébe

Ha egy új tag kerül a családba, az sosem egyszerű. Egy Martin nevű mentett kutyának azonban hatalmas boldogságot okozott, hogy találkozhatott új családtagjával, egy cicával.

Bár Martin volt az egyetlen házi kedvenc a házban, azonban egyáltalán nem volt hozzászokva az egyedülléthez. Nemrég hunyt el szeretett testvére és legjobb baráta, Alma, aki egy labrador kutyus volt.

“Depresszióba esett amiatt, hogy Alma már nincs köztünk.”- mondta Martin gazdija, Emilia. “Nagyon magányos és szomorú volt nélküle.”

Amikor Emilia hallott egy fiatal cicáról, akit egy közeli mezőn hagytak el, tudta, hogy otthont kell adnia neki és biztosítania kell a megérdemelt szeretetet és törődést.

Emilia először félt, mikor bemutatta Martinnak az új cicát. De szerencsére szerelem volt első látásra.

Martin első interakciója a cicával az azonnali összebújás és sok puszi volt. “Gondoskodott róla.”- mondta Emilia.

cicaéskutyabarátsága

Nem sokkal azután, hogy otthont adtak a cicának, Ivan és kutyusa talált még egy cicát, ezúttal az udvarukon hagyták őt. “Úgy gondolom azért hagyták itt, mert látták, hogy már van egy másik cicánk is.”- mondta Emilia. “Magányos volt és félt.”

A második cicát is szeretettel fogadta Martin. A cicák zökkenőmentesen csatlakoztak a családhoz, ahol Martin volt az elsődleges gondozójuk.

cicaéskutyabarátsága

“Nagyon figyelmes volt és vigyázott rájuk.” – mondta Emilia. “Úgy tett, mintha ők lennének a gyerekei.”

Emilia észrevette, hogy a cicák jelenléte enyhítette Martin bánatát. “Mindig is nagyon szerettem Martint, de most, amikor látom, hogyan vigyáz a cicákra, milyen óvatos és játékosan viselkedik, akkor teljesen elolvadok tőle. Egyszerűen elképesztő!” – fejezte be Emilia.


Mi a véleményed?

Még több olvasnivaló